Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Kyqu

Viti i ri 2020 ne Stanboll!!!

Udhetime 21/12/2019

 

Risi për Vitin e Ri 2020 ?

? 29. 12.2019 – 01 .01.2020 ?

Ndrysho ambientin për një festë më të mirë. Nëse ende nuk keni vendosur atëherë Besa Trans Shkup sjell ofertë për ju me:

Vizitë nëpër Stamboll me program festiv për Vitin e Ri.

Mbrëmja e ndërrimit të viteve do të festohet në ambientet e Hotelit me 5* që posedon hapësirë private për manifestime ku do të na argëtojnë:

? Këngëtarë të Njohur
?Tre Dj (dixhej) profesionist

?Ushqim dhe Pije (pa limit)
?Valltare

?Cmimi i mbremjes së Vitit të Ri +40 €

 

? 29. 12.2019 – 01 .01.2020 
? 3 ditë e dy netë  për 79 

? Hotel me 4*
? Mengjesi i shtruar në hotel me 4*
? Vizitë vendeve më atraktive të Istanbullit
? Person mbykqyrës i grupës
?  ?Nisja bëhet në ora 18:30  në Kumanov nga pompa e Mak.

Info & Rez.
?+381 63 700 6173

 ?+381 62 254 984

602 total views, 0 today

  • Viti i ri 2020 ne Stanboll!!!

    by on 21/12/2019 - 0 Comments

      Risi për Vitin e Ri 2020   29. 12.2019 – 01 .01.2020  Ndrysho ambientin për një festë më të mirë. Nëse ende nuk keni vendosur atëherë Besa Trans Shkup sjell ofertë për ju me: Vizitë nëpër Stamboll me program festiv për Vitin e Ri. Mbrëmja e ndërrimit të viteve do të festohet në ambientet e […]