Mirësevini, vizitor! [ Regjistrohu | Kyqu

Rregullorja e faqes

Rregullorja e Portalit Shes/Blej të LuginaShop-it

LuginaShop.com nuk do të keqpërdor, shes apo shkëmbej shënimet tuaja personale me palë tjera. Të dhënat tuaja do të shfrytëzohen vetëm për komunikim mes jush dhe LuginaShop-it

Numri i telefonit dhe e-maili janë të domosdoshëme për të realizuar komunikimin mes publikuesit të shpalljes dhe klientit të interesuar për shpallje.

Rreth shpalljeve nuk marrim përgjegësi, së pari verifikoni shpalljen, para se ta bleni ndonjë produkt ri-shikojeni vetë një herë pastaj blejeni, shpalljeve të dyshimta mos i pergjigjuni por raportojini tek administratori i faqes. Ju faleminderit dhe një herë LuginaShop.com

Aty ku është Shitja gjithashtu dhe Blerja www.LuginaShop.com
"Blej atë që të duhet & shite atë që nuk të duhet"


Duke ju falenderuar Klient të dashur ne kemi arritur deri këtu ku jemi sot " fal jush & bashkëpunimit me ju"

Kemi qenë falas/pa-pagesë në përdorimin e shërbimeve tona dhe gjithmonë do të jemi.


Më poshtë do ti cekim disa obligime që nevojiteni ti plotësoni vetëm në rastë se Produkti juaj shitet,
 në të kundërtën nuk jeni të obliguar për asgjë:
1. Ta paraqitni se produkti është shitur.
2. Të bëni një donacion minimal (200 din) vetëm në rastë të shitjes.
3. Stafi i LuginaShop-it do ta fshijë produktin e Shitur.

Për të qenë përdorues i shërbimeve tona duhet të pranoni rregulloren tonë.
Për çdo paqartësi online gjithmon në fb: www.facebook.com/luginashop
ose në emailin zyrtar: info@luginashop.com 

Në rast të mos përfilljes së rregullores, mund të ndaloheni nga përdorimi i shërbimeve tona.

Për ta bërë pagesën në numrin personal të LuginaShop-it dërgo një mbushje : + 381 62 150 555 8